Servis u Auto Turing Stanojević

TOYOTA ФИНАНС

Zaposleni u našem centru redovno posećuju školovanja za sve novitete TOYOTE. Posedujemo dovoljan broj sposobnog osoblja ,alata i kapaciteta za nesmetano izvršenje poslovnih aktivnosti servisa.

 

 

Servisiranje

Naše stručno i iskusno osoblje obučeno je po Toyota standardima i pruža originalnu Toyota uslugu. Najvažnija stvar potrebna za sigurnost i funkcionalnost Vašeg vozila su redovni servisni intervali. Prema preporuci Toyota proizvođača, Vaše vozilo je potrebno servisirati svakih 150000 km ili 12 meseci u zavisnosti koji se od uslova prvi ostvari. Redovno servisiranje i popravka karoserije u ovlašćenim Toyotinim servisima kao što je naš, uslov je da ostvarite eventualne kasnije besplatne popravke u garanciji. Redovan servis možete zakazati i od kuće, putem e-maila: office@toyota-turing.rs ili putem telefona: 011 / 341 - 00 - 41 ; 011 / 3494 - 202 ; 064 / 613 - 64 - 51 ..

Zamena pneumatika i prilagođavanje zimsko-letnjoj sezoni

Redovna ponuda dodatne opreme i rezervnih delova sadrži i pneumatike. "Auto Turing Stanojević" nabavlja gume od renomiranih proizvođača i njihovih predstavnika u Srbiji i plasira ih po regularnim cenama uvoznika. Stupanjem na snagu novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju obavezna je zamena pneumatika i prilagođavanje zimsko-letnjoj sezoni.

Šlep-Služba

"Auto Turing Stanojević" poseduje i svoju šlep-službu koja je na raspolaganju našim korisnicima 24 časa 365 dana u godini. Takođe želimo da naglasimo da je naše vozilo uključeno i u Toyotinu EUROCARE uslugu koju dobijaju svi vlasnici novih Toyota vozila uz svako kupljeno novo vozilo u trajanju od 5 godina.

Blistavi sjaj Vašeg automobila

Naš limarsko - lakirerski servis svojim klijentima pruža usluge popravke autolimarije i lakiranja po najvišim Toyotinim standardima. Servis je opremljen najsavremenijom opremom i specijalnim alatima prema specifikaciji koju je propisala Toyota, što uz obučeno osoblje garantuje vrhunski kvalitet obavljenih radova. Kao nosilac sertifikata ISO14001 "Auto Turing Stanojević" je potpuno posvećen zaštiti životne sredine. Zbog toga u svom radu koristimo ekološki prihvatljive boje na vodenoj bazi i opremu koja garantuje čistu emisiju gasova iz lakirnice.

Toyota Full Care

"Auto Turing Stanojević" svojim Toyota vozačima nudi usluge odvoženja vozila na servis, tehnički pregled, zamenu guma, registracije, prijave štete kod osiguravajućih društava, tehničko održavanje vozila i još mnogo toga. Naš cilj je da brigu o Vašem vozilu prepustite profesionalcima. Izaberite jedan od definisanih paketa:
- Paket redovnog održavanja,
- Paket registracije vozila,
- Paket usluge u slučaju havarije vozila,
- Paket pneumatik usluge,
ili sami kreirajte Vaš Full Care paket.

Ostale usluge

U mogućnosti smo da Vam ponudimo najkvalitetniju kompjutersku dijagnostiku na vozilu i motoru,usluge na uređajima za struganje (ravnjanje) kočionih diskova na vozilu, usluge uređaja za proveru zaptivanja klima sistema, uređaja za ispitivanje dizni na benzinskim i dizel agregatima, manje popravke oštećenja šoferšajbne kao i popravke eksterijera i enterijera na vozilima.