Originalna motorna ulja

TOYOTA ФИНАНС

Neke stvari jednostavno idu jedno sa drugim pa tako i Toyotina originalna motorna ulja savršeno pristaju Toyotinim motorima.


Garancija nudi sigurnost


Zbog toga što su to jedina motorna ulja specijalno razvijena, ispitana i odobrena od strane Toyote, ona su i jedina ulja kojima sa sigurnošću možete verovati da će obezbediti vrhunsku zaštitu i performanse motora Vaše Toyote tokom putovanja.


Ponuda visokokvalitetnih Toyotinih originalnih motornih ulja obuhvata motorna ulja i maziva koja su savršena za upotrebu u novim i starim benzinskim i dizel motorima. Osim što poboljšavaju performanse i ekonomičnost, naša ulja utiču na smanjenje emisije štetnih gasova, poboljšavaju pouzdanost i produžavaju životni vek motora.


Toyotina originalna motorna ulja su ona koja bi motor Vašeg automobila odabrao.


Izdvajamo iz ponude:


Fuel economy motorno ulje SAE5w-30


Toyota SAE 5w-30je sintetičko motorno ulje za putnička vozila koje obezbeđuje optimalnu zaštitu i performanse, a takođe i znatno veću ekonomičnost i nižu emisiju izduvnih gasova. SAE5w-30 je ulje posebno razvijeno za upotrebu u benzinskim motorima. Većina novih Toyotinih automobila je opremljena VVT-i motorima koji su svi fabrički napunjeni ovom vrstom ulja. Zbog toga se upotreba ovog ulja snažno preporučuje i prilikom zamene u okviru redovnog servisiranja vozila.
API: SL/CF; ACEA:A1/B1


Premium fuel economy motorno ulje SAE5w-30


Toyota SAE 5w-30PFE (Premium Fuel Economy) produžava životni vek sistema za redukciju emisije izduvnih gasova i pruža izvanredne performanse vozila. Takođe nudi izuzetnu zaštitu od habanja, obezbeđujući čistoću motora i smanjenu potrošnju goriva.5w-30PFE je ulje sa visokokvalitetnom sintetičkom osnovom koje u sebi sadrži prvorazredne aditive namenjene benzinskim i dizel motorima sa visokim performansama. Ovo motorno ulje je u potpunosti kompatibilno sa najnovijim DPF (Diesel Particulate Filter) i CAT uređajima.
API: CF ispunjava zahteve APISL; ACEA: A5/B5/C2


Polusintetičko motorno ulje SAE10w-40


Toyota SAE10w-40 je polusintetičko multigradno motorno ulje vrhunskog kvaliteta, koje pruža zaštitu motora tokom cele godine. Prikladno je za sve tipove benzinskih, kako atmosferskih tako i turbo motora, a takođe je kompatibilno i sa svim vrstama modernih katalizatora.
API: SL/CF; ACEA: A3/B3/B4