E-zakazivanje servisa Kontaktirajte nas

Septembarska akcija u toku

Septembarska akcija u toku

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama.


Za detaljne informacije, kontaktirajte Auto Turing Stanojević d.o.o..

U našem servisnom centru možete nabaviti originalne rezervne delove, dodatnu opremu, Toyota motorna ulja i maziva po pristupačnim cenama.

 

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama u mesecu septembru:

 

 

SIJALICE -12%

 

Iako deluje kao sitnica, veoma je bitno da imate odgovarajuće i potpuno ispravne sijalice u svojoj Toyoti, kako bi Vaša vožnja bila sigurna, pogotovo noću. Imamo širok asortiman sa velikim brojem pogodnosti kako bismo učinili Vašu vožnju bezbednom. Napravljena su po visokim Toyota standardima, tako da odgovaraju svim vremenskim uslovima.

MOTORNA ULJA -15%

 

Neke stvari jednostavno idu jedno sa drugim pa tako i Toyotina originalna motorna ulja savršeno pristaju Toyotinim motorima.

DODATNA OPREMA -10%

 

Toyota u svojoj ponudi ima  dodatnu opremu sa kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vreme. Od krovnih nosača, preko patosnica, do nosača skija. U ponudi imamo dodatnu opremu  visokog kvaliteta za sve Toyota modele.AKTIVNI POLEN FILTER -15%

 

Izrađen od visokokvalitetnog netkanog materijala sa dodatkom sloja aktivnog uglja. Poboljšani filter uklanja i do 25% više čestica uobičajenih zagađivača u poređenju sa većinom standardnih filtera a pored toga i neutrališe neprijatne mirise iz vazduha.

 

Aktivni ugalj absorbuje deo izduvnih gasova koji može prouzrokovati probleme sa disanjem u koliko patite od astme ili nekog drugog respiratornog oboljenja. To je idealno rešenje za putnike koji su alergični ili se često voze u područjima sa visokim zagađenjem.

 

 


*Cenovnik po modelima možete potražiti na info pultu ili kod servisnog savetnika

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.