E-zakazivanje servisa Kontaktirajte nas

Avgustovska akcija je u toku

Avgustovska akcija je u toku

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama.

Za detaljne informacije, kontaktirajte Auto Turing Stanojević d.o.o..

U našem servisnom centru možete nabaviti originalne rezervne delove, dodatnu opremu, Toyota motorna ulja i maziva po pristupačnim cenama.

 

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama u mesecu avgustu:

 

 

KOČIONI DISKOVI -12%

 

Kočni sistem je najvažniji bezbednosni uređaj vaše Toyote. Sposobnost vozila da uspori i da se zaustavi, naročito po lošim uslovima ili u hitnim slučajevima, zavisi isključivo od performansi vaših kočnica.

SVEĆICE -12%

 

Motori opremljeni Toyota originalnim svećicama potvrđuju se snažnim ubrzanjem, visokom elastičnošću i izuzetnim osobinama obrtaja. Toyota originalne svećice su specijalno prilagođene za određeni tip motora i rade pouzdano. Sa njima motor postiže optimalni učinak. Obezbeđuju veoma miran rad motora a time i komfor vožnje u okviru ukupnog broja obrtaja motora. Sa ovim modelom svećica Vašem Toyota vozilu dajete još više postojanosti i ujedno ga činite otpornijim na opterećenja koja iziskuje vožnja.

METLICE BRISAČA -13%

 

Metlice brisača povećavaju bezbednost i komfor vožnje tako što obezbeđuju optimalnu vidljivost u svim uslovima vožnje. Karakteristike Optifit Uni blade brisača:

• Tanak, asimetrični dizajn i integrisan spojler za moderniji izgled 
• Moderna tehnologija za optimalnu raspodelu pritiska
• Priključak je potpuno integrisan u metlicu što dodatno naglašava atraktivan dizajn 
• Testirani i potvrđen Toyota kvalitet
• Može se koristiti za nadgradnju konvencionalnih brisača
• Dostupni u dužinama od 350mm do 700mm
• Brza i jednostavna zamenaULJA TRANSMISIJE -15%

 

Neke stvari jednostavno idu jedno sa drugim pa tako i Toyota originalna ulja transmisije savršeno pristaju Toyotinim motorima. Zbog toga što su to jedina ulja specijalno razvijena, ispitana i odobrena od strane Toyote, ona su i jedina ulja kojima sa sigurnošću možete verovati da će obezbediti vrhunsku zaštitu i performanse vaše Toyote tokom putovanja.

 

 

*Cenovnik po modelima možete potražiti na info pultu ili kod servisnog savetnika

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.