E-zakazivanje servisa Kontaktirajte nas

Majska akcija je u toku!

Majska akcija je u toku!

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama.

Za detaljne informacije, kontaktirajte Auto Turing Stanojević d.o.o..

U našem servisnom centru možete nabaviti originalne rezervne delove, dodatnu opremu, Toyota motorna ulja i maziva po pristupačnim cenama.

 

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama u mesecu maju:

 

· SERVIS KLIME -20%

 

Proleće je pravo vreme za servisiranje klima uređaja Vašeg automobila. Preventivno održavanje može sprečiti brojne manje probleme i njihovo prerastanje u skupe popravke.

 

 

· ORIGINALNE OPTIWHITE SIJALICE -20%

 

OptiWhite sijalice menjaju proizvode Toyota OptiBlue i OptiBright a po svojim karakteristikama i performansama prevazilaze sve uporedive automobilske sijalice koje se trenutno mogu naći u tržištu. Sa OptiWhite sijalicama farovi daju veći kontrast i bolju refleksiju objekata i oznaka na putu pa samim tim i veću vidljivost i bezbednost. Duži snopovi daju 60% više svetla i omogućavaju vozaču da jasnije i ranije primeti ostale učesnike u saobraćaju.


 

 

· TOYOTA NAOČARE -12%

 

Bezvremenski, moderan, sportski model. Odličan za svakodnevno nošenje. Visoko kvalitetni polikarbonatski ram sa odštampani Toyota logom. Boja rama: crna spolja, crvena iznutra. Zaštita: UV 400, III kategorija. Dolazi u mikrofiber kesici.

 · POLEN FILTER -15%

 

Izrađen od visokokvalitetnog netkanog materijala sa dodatkom sloja aktivnog uglja. Poboljšani filter uklanja i do 25% više čestica uobičajenih zagađivača u poređenju sa većinom standardnih filtera a pored toga i neutrališe neprijatne mirise iz vazduha.

 

Aktivni ugalj absorbuje deo izduvnih gasova koji može prouzrokovati probleme sa disanjem u koliko patite od astme ili nekog drugog respiratornog oboljenja. To je idealno rešenje za putnike koji su alergični ili se često voze u područjima sa visokim zagađenjem.


 

*Cenovnik po modelima možete potražiti na info pultu ili kod servisnog savetnika
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.