TOYOTA ФИНАНС

Poruka Akia Toyode, upućena globalnoj Toyota porodici


U svetlu pandemije korona virusa, Predsednik Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, uputio je emotivnu poruku svim Toyota zaposlenima, partnerima, ali i kupcima i simpatizerima širom sveta.

„Želeo sam odvojiti trenutak da vam kažem da mislim na sve vas širom sveta u ovoj teškoj situaciji. Iako se vaš nivo anksioznosti može razlikovati zavisno od mesta u kome živite, siguran sam da ste svi zabrinuti zbog onoga što nas čeka i toga kako će ova pandemija uticati na nas. Voleo bih da vam mogu reći kada će se ovo završiti, jer ništa nije gore od neizvesnosti. Ali ono što sigurno znamo je da će se ova kriza završiti i mi ćemo se izboriti.“ – poručio je Toyoda.

U svom obraćanju, podsetio je na mnoge teške momente sa kojima se kompanija suočila i iz kojih je izašla kao pobednik: „Zajedno smo se suočili sa mnogim izazovima. Od recesije i opoziva do prirodnih katastrofa. Ali, kada situacija postaje stvarno teška – Toyota ide dalje! Želim zahvaliti svima vama i vašim porodicama za žrtve koje činite i za vaš kontinuirani naporan rad. Od onih, koji su bili u prvim redovima naših fabrika, do onih koji su sada prisiljeni da rade od kuće.

Molim vas, znajte da sam ovde za vas i da će Toyota učiniti sve što je moguće da vas podrži, jer mi smo porodica - a porodica brine o porodici.“

Predsednik Toyoda istakao je važnost poštovanja svih pravila, strategija i napora koje lokalne vlade sprovode: „ Molimo vas da poštujete uputstva vaših vlada i tako pomognete svetu da što brže prođe kroz ovu krizu. Zapamtite - „i ovo će proći“. I nikada ne zaboravite da ako radimo zajedno - ne postoji ništa što ne možemo postići.“