E-zakazivanje servisa Kontaktirajte nas

Zimska akcija je u toku

Zimska akcija je u toku

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama.


Za detaljne informacije, kontaktirajte Auto Turing Stanojević d.o.o..

U našem servisnom centru možete nabaviti originalne rezervne delove, dodatnu opremu, Toyota motorna ulja i maziva po pristupačnim cenama.

 

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama na zimskoj akciji:

 

 

ANTIFRIZ -15%

 

Sa dolaskom hladnijih dana, vozači se podsete da treba da provere antifriz u hladnjaku. Originalni Toyota antifriz poseduje antikorozivna svojstva i na taj način čuva motor i hladnjak.

TOYOTA BUTIK -10%

 

Toyota se pored kvalitetnih i sigurnih vozila oduvek isticala brigom o svojim klijentima, zbog čega vozači imaju poseban odnos sa brendom. Taj odnos je pokazao da postoji potražnja za odećom i raznim drugim artiklima koji se koriste u svim sferama života, a predstavljaju Toyota brend, uzajamnu ljubav i poštovanje. Veliki broj vozača Toyota vozila je pokazala interesovanje za proizvode iz širokog asortimana Toyota butika. Sada su oni dostupni i na našem tržištu. Posebnim popustom našim vernim klijentima želimo da predstavimo deo asortimana koji će Vam vožnju i svakodnevne aktivnosti učiniti zabavnim i lagodnijim.

ORIGINALNI FILTERI VAZDUHA MOTORA -12%

 

Toyota originalni filteri vazduha su precizno podešeni za svaki tip motora u vašem Toyota vozilu. Uz njihovu podršku stvara se precizno dozirana mešavina goriva i vazduha u kojoj nema čestica i zahvaljujući kojoj motor može da razvije svoj pun učinak.

KOČIONI DISKOVI -11%

 

Kočni sistem je najvažniji bezbednosni uređaj vaše Toyote. Sposobnost vozila da uspori i da se zaustavi, naročito po lošim uslovima ili u hitnim slučajevima, zavisi isključivo od performansi vaših kočnica.

KOČIONE PLOČICE -11%

 

Uz svakodnevni rad pod pritiskom, kočni sistem ima težak posao. Kao najbitnija sigurnosna odlika u Vašoj Toyoti, mogućnost da usporite i stanete, pogotovo u lošim uslovima za vožnju ili hitnim situacijama, potpuno zavisi od performanse Vaših kočnica. Ugradnjom Toyota originalnih kočnih pločica i diskova, možete biti opušteni na Vašem putovanju.

 

 


*Cenovnik po modelima možete potražiti na info pultu ili kod servisnog savetnika

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.