E-zakazivanje servisa Kontaktirajte nas

Julska akcija je u toku!

Julska akcija je u toku!

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama.

Za detaljne informacije, kontaktirajte Auto Turing Stanojević d.o.o..

U našem servisnom centru možete nabaviti originalne rezervne delove, dodatnu opremu, Toyota motorna ulja i maziva po pristupačnim cenama.

 

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama u mesecu julu:

 

KOČIONE PLOČICE -10%

 

Kočni sistem je najvažniji bezbednosni uređaj vaše Toyote. Sposobnost vozila da uspori i da se zaustavi, naročito po lošim uslovima ili u hitnim slučajevima, zavisi isključivo od performansi vaših kočnica.

 


 

ČISTAČ DIZNI MOTORA -12%

 

Za optimalnu zaštitu motora i sistema za ubrizgavanje goriva, preporučujemo upotrebu Toyota čistača istovremeno sa redovnom zamenom motornog ulja.


 

 

MOTORNA ULJA -15%

 

Neke stvari jednostavno idu jedno sa drugim pa tako i Toyotina originalna motorna ulja savršeno pristaju Toyotinim motorima.

 


FILTER UNUTRAŠNJE VENTILACIJE -15%

 

U našim urbanim životima, nema boljeg osećaja od udaha svežeg vazduha. Sa Toyota filterima vazduha u kabini, ovaj osećaj postaje norma, tako što igraju ključnu ulogu u održavanju vazduha u Vašem vozilu čistim tokom cele godine.

 

Aktivni ugalj absorbuje deo izduvnih gasova koji može prouzrokovati probleme sa disanjem u koliko patite od astme ili nekog drugog respiratornog oboljenja. To je idealno rešenje za putnike koji su alergični ili se često voze u područjima sa visokim zagađenjem.


 

*Cenovnik po modelima možete potražiti na info pultu ili kod servisnog savetnika
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.