E-zakazivanje servisa Kontaktirajte nas

Februarska akcija našeg asortimana je u toku!

Februarska akcija našeg asortimana je u toku!

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama.

Za detaljne informacije, kontaktirajte Auto Turing Stanojević d.o.o..

U našem servisnom centru možete nabaviti originalne rezervne delove, dodatnu opremu, Toyota motorna ulja i maziva po pristupačnim cenama.

 

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama u mesecu februaru:

 

 

· TOYOTA BUTIK PROIZVODI -10%

 

Toyota se pored kvalitetnih i sigurnih vozila oduvek isticala brigom o svojim klijentima, zbog čega vozači imaju poseban odnos sa brendom. Taj odnos je pokazao da postoji potražnja za odećom i raznim drugim artiklima koji se koriste u svim sferama života, a predstavljaju Toyota brend, uzajamnu ljubav i poštovanje. Veliki broj vozača Toyota vozila je pokazala interesovanje za proizvode iz širokog asortimana Toyota butika. Sada su oni dostupni i na našem tržištu. Posebnim popustom našim vernim klijentima želimo da predstavimo deo asortimana koji će Vam vožnju i svakodnevne aktivnosti učiniti zabavnim i lagodnijim.

 

 

 

· ORIGINALNI KROVNI NOSAČI I DODACI -13%

 

Toyotini poprečni krovni nosači su namenski dizajnirani da se uklope sa Toyotinim krovnim šinama i tako povećaju nosivost vašeg vozila. Oni su aerodinamični, napravljeni od aluminijuma, mogu da se zaključaju i veoma se lako postavljaju. Poprečne šipke se lako kombinuju sa čitavim asortimanom opcionih dodataka.
Toyotini krovni koferi su specijalno konstruisani radi dodatnog kapaciteta prevoza prtljaga. Krovni koferi su savršeni za prevoz svega što vam je potrebno za velika porodična putovanja i vikende.

 

 

· ORIGINALNI FILTERI VAZDUHA MOTORA -15%

 

Toyota originalni filteri vazduha su precizno podešeni za svaki tip motora u vašem Toyota vozilu. Uz njihovu podršku stvara se precizno dozirana mešavina goriva i vazduha u kojoj nema čestica i zahvaljujući kojoj motor može da razvije svoj pun učinak.

 

· KOČIONI DISKOVI -12%

 

Kočni sistem je najvažniji bezbednosni uređaj vaše Toyote. Sposobnost vozila da uspori i da se zaustavi, naročito po lošim uslovima ili u hitnim slučajevima, zavisi isključivo od performansi vaših kočnica.


 

 

 

· ORIGINALNA KOČIONA TEČNOST -20%

  

 

*Cenovnik možete potražiti na info pultu ili kod servisnog savetnika
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.