E-zakazivanje servisa Kontaktirajte nas

Januarska akcija našeg asortimana je u toku!

Januarska akcija našeg asortimana je u toku!

Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama.

Za detaljne informacije, kontaktirajte Auto Turing Stanojević d.o.o..

U našem servisnom centru možete nabaviti originalne rezervne delove, dodatnu opremu, Toyota motorna ulja i maziva po pristupačnim cenama.


Iz naše ponude servisa izdvajamo artikle po specijalnim cenama u mesecu januaru:


· TOYOTA CAR CARE Proizvodi -10%


Toyotini proizvodi za negu unutrašnjosti i negu spoljašnjosti vam pomažu da zaštite i očistite unutrašnjost vašeg automobila kao i da spoljašnjost vašeg automobila učinite još privlačnijim tako da bude baš onakav kakav vi želite. Ne samo da održavaju dobar izgled vašeg automobila, već i štite životnu sredinu i vas – tu su specijalne formule za stakla radi bezbednije vožnje. Opustite se i uživajte u vožnji.· FILTERI GORIVA -15%


Za bezbrižnost koja dolazi od 100% sigurnosti, preporučujemo da koristite originalne Toyota delove. Svaki originalni Toyota deo je odobren od strane inženjerskog tima koji je razvio vaš auto.

 


 


· ORIGINALNE METLICE BRISAČA -12% 


Metlice brisača povećavaju bezbednost i komfor vožnje tako što obezbeđuju optimalnu vidljivost u svim uslovima vožnje. Karakteristike Optifit Uni blade brisača:


• Tanak, asimetrični dizajn i integrisan spojler za moderniji izgled
• Moderna tehnologija za optimalnu raspodelu pritiska
• Priključak je potpuno integrisan u metlicu što dodatno naglašava atraktivan dizajn
• Testirani i potvrđen Toyota kvalitet
• Može se koristiti za nadgradnju konvencionalnih brisača
• Dostupni u dužinama od 350mm do 700mm
• Brza i jednostavna zamena· TOYOTA BUTIK PROIZVODI -10%


Toyota se pored kvalitetnih i sigurnih vozila oduvek isticala brigom o svojim klijentima, zbog čega vozači imaju poseban odnos sa brendom. Taj odnos je pokazao da postoji potražnja za odećom i raznim drugim artiklima koji se koriste u svim sferama života, a predstavljaju Toyota brend, uzajamnu ljubav i poštovanje. Veliki broj vozača Toyota vozila je pokazala interesovanje za proizvode iz širokog asortimana Toyota butika. Sada su oni dostupni i na našem tržištu. Posebnim popustom našim vernim klijentima želimo da predstavimo deo asortimana koji će Vam vožnju i svakodnevne aktivnosti učiniti zabavnim i lagodnijim.


· ANTIFRIZ -17%


Sa dolaskom hladnijih dana, vozači se podsete da treba da provere antifriz u hladnjaku. Originalni Toyota antifriz poseduje antikorozivna svojstva i na taj način čuva motor i hladnjak.


 

*Cenovnik možete potražiti na info pultu ili kod servisnog savetnika

 

 

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično.